Allround Frezer

Company & Location Terberg Benschop, the Netherlands Benschop, the Netherlands

Jobtype Production

Employment Fulltime

Required education Technical secondary school (MTS)

Jobnews Alert

Terberg Benschop, the Netherlands

Allround Frezer

De trekkers van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 100 landen, dat maakt ons een speler op wereldniveau. Je komt onze voertuigen tegen in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. In Benschop vind je onze productielocatie (met 320 medewerkers) waar we deze speciale voertuigen ontwerpen, ontwikkelen en assembleren. Terberg Benschop B.V. is de hoofdvestiging van de divisie Terberg Special Vehicles. Je ziet onze dochters terug in België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Dubai, Maleisië en Miami. Kwaliteit en design zijn kenmerkend voor onze bijzondere trekkers. Om voorop te lopen bij productontwikkeling zetten onze trotse medewerkers steeds hun beste beentje voor. Onze focus ligt op klantrelaties, optimale after-sales en medewerkerstevredenheid.

Een nauwkeurige productie en afwerking van onderdelen is essentieel bij Terberg. Daarom zoeken we een: 

Allround Frezer


Wat ga je doen?

Als allround frezer produceer je zelfstandig onderdelen. Dit gaat volgens tekeningen en met een CNC-freesmachine. Hierna controleer je je eigen werk en perfectioneert dit. Het is ook jouw taak om bewerkingsprogramma’s op te stellen voor nieuwe producten. Vervolgens volgt de testfase en controleer je zelf de proefproducten. Als je collega’s in je team je hulp nodig hebben, ondersteun je ze technisch en geeft instructies waar nodig.

Wat breng je mee?

Je hebt de juiste ervaring voor deze job door een opleiding op MBO-niveau. Of je hebt een mooie werkervaring in de richting metaal verspanen, of iets vergelijkbaars. Je hebt aardig wat zelfstandig geprogrammeerd in Fanuc Manual Guide waarmee je machines kunt besturen, afstellen, bedienen en optimaliseren.

Wie ben je?

De man of vrouw voor deze positie werkt zeer zelfstandig. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende plekken binnen de afdeling waar je vervolgens heel precies je werk doet, dat kun je en vind je leuk! Je bent een prettige collega om mee samen te werken door je open manier van communiceren. In een bedrijf waar medewerkers trots zijn op wat ze ontwikkelen en bouwen, denk jij graag mee over verhoging van de kwaliteit. Jouw input is van harte welkom!

Als collega van Terberg

krijg je een afwisselende fulltime baan van 38 uur. Als collega van het team Verspaners krijg je de ruimte om je creatieve talent te ontwikkelen. We geven je de kans om persoonlijke initiatieven in te brengen, dit verhoogt de werksfeer. Een passend salaris hoort daarbij.

Is dit jouw baan?

Laat het ons weten, door een e-mail met je motivatie te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Voor meer informatie kun je bellen met Jeroen Ywema, Manager Chassis / Parts Production via het algemene nummer (0348) 45 92 11. Hij beantwoordt al je vragen over de baan of het bedrijf.