Kwaliteitscontroleur

Company & Location Terberg Benschop, the Netherlands Benschop, the Netherlands

Jobtype Purchasing

Employment Fulltime

Required education Technical secondary school (MTS)

Jobnews Alert

Terberg Benschop, the Netherlands

Kwaliteitscontroleur

De trekkers van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 100 landen, dat maakt ons een speler op wereldniveau. Je komt onze voertuigen tegen in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. In Benschop vind je onze productielocatie (met 320 medewerkers) waar we deze speciale voertuigen ontwerpen, ontwikkelen en assembleren. Terberg Benschop B.V. is de hoofdvestiging van de divisie Terberg Special Vehicles. Je ziet onze dochters terug in Belgiƫ, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Dubai, Maleisiƫ en Miami. Kwaliteit en design zijn kenmerkend voor onze bijzondere trekkers. Om voorop te lopen bij productontwikkeling zetten onze trotse medewerkers steeds hun beste beentje voor. Onze focus ligt op klantrelaties, optimale after-sales en medewerkerstevredenheid.

Perfectie is ons streven. We zoeken een collega met een scherp oog.

Kwaliteitscontroleur

Wat ga je doen?

Als kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het controleproces van goederen die intern en extern aankomen. Vanaf de ontvangst handel je volgens het handboek ISO9001 en verzendt ze ook volgens de richtlijnen. Zijn er producten niet in orde, maak je nieuwe afspraken met de toeleverancier. Controle en administratie van extern gekalibreerde meetmiddelen zijn ook onderdeel van je taken, net als het kalibreren zelf van meetmiddelen en mallen. Je overlegt over kwaliteitsverbetering en -borging met verschillende afdelingen. Je ondersteunt andere afdelingen bij controle en keuring. 

Wat breng je mee?

Een opleiding in de techniek op MBO-niveau. Kwaliteiten meten is je ding, dus kennis van meettechnieken en kwaliteitscontroles zijn van groot belang. Evenals cursussen kwaliteitsanalyse en kalibratie. Natuurlijk ben je bekend met MS Office en het is fijn als je MS AX ook kent. Een ruime ervaring in een soortgelijke baan is een pre.

Wie ben je?

De man of vrouw op deze positie werkt heel nauwkeurig, denkt vooruit en is gericht op resultaat. Je werkt graag samen en communiceert gemakkelijk. Je bent praktisch en flexibel ingesteld en helpt hier en daar een handje als het nodig is. Je hebt het in je om door te groeien naar de baan van Hoofd Kwaliteitscontrole.

Als collega van Terberg

krijg je een werkweek van 38 uur bij een mooi bedrijf met doorgroeimogelijkheden. We waarderen persoonlijk initiatief, en dat zie je terug in de prettige werksfeer; we luisteren naar elkaar. Uiteraard krijg je een passend salaris. 

Is dit jouw baan?

Laat het ons weten, door een e-mail met je motivatie te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Voor meer informatie kun je bellen met Jeroen Ywema, Manager Chassis & Parts Production via het algemene nummer (0348) 45 92 11. Hij geeft antwoord op vragen over de baan of het bedrijf.