Lead engineer

Company & Location Terberg Machines, the Netherlands IJsselstein, the Netherlands

Jobtype Engineering

Employment Fulltime

Required education Institute of Technology (HTS)

Jobnews Alert

Terberg Machines, the Netherlands

Lead engineer

De functie

Als lead engineer stuur je een team van circa 5 constructeurs aan. Creativiteit is uiterst belangrijk, gezamenlijk sparren over de beste technische ontwerpen die functioneel en geschikt zijn voor serieproductie. De nieuw ontwikkelde producten worden eerst in een eigen ontwikkelwerkplaats in IJsselstein gebouwd en gedegen beproeft voordat er een veldtest plaatsvind. Je blijft bij een nieuw product betrokken tot de serieproductie volledig opgestart is.

Werkzaamheden

  • Coördineren van een team constructeurs
  • Begeleiden van het teken- en constructiewerk
  • Plannen van de benodigde capaciteit
  • Bewaken van de project voortgang
  • Je voert regelmatig project overleg
  • Direct contact met toeleveranciers
  • Het begeleiden van de prototype bouw, en eerste productie

Wie zoeken wij?

De man of vrouw voor deze positie werkt zelfstandig. Je bent een creatieve zelfstarter met een proactieve houding, een positieve denker met een hands-on mentaliteit. Je beschikt over een afgeronde HTS opleiding werktuigbouw of gelijkwaardig en hebt ervaring in een soort gelijke functie. Bij voorkeur heb je ervaring met Creo Parametric maar dat kan je ook geleerd worden. Je hebt een goed creatief gevoel voor design en maakbaarheid van producten en goede sociale vaardigenheden om een team te leiden. De Engelse taal beheers zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden we jou?

Je krijgt je een afwisselende fulltime baan van 38 uur per week in een gezond en ambitieus familiebedrijf dat in 2017 de winnaar was van de Award voor Family bedrijven in Nederland.
Je werkomgeving is dynamisch, qua organisatie en qua team. Je werkt met gemotiveerde collega’s in een prettige sfeer. Je salaris past bij deze functie en Terberg komt je tegemoet in vakgerichte studiekosten. We beginnen vroeg met werken, maar je bent op tijd klaar ( Maandag t/m donderdag 7.30 – 16.30 en vrijdag 7.30 – 12.45 ). Het weekend begint dus al op vrijdagmiddag !
Overigens zijn andere werktijden uiteraard ook bespreekbaar.

Over Terberg Machines

Terberg Machines is een onderdeel van de Terberg RosRoca Group en richt zich specifiek op het ontwikkelen en produceren van huisvuil inzamelsystemen. Terberg Machines is synoniem voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige, robuuste en betrouwbare producten, geproduceerd volgens de hoge normen met gebruik van de geavanceerde technologie en componenten. Deze producten worden wereldwijd gebruikt in de afvalinzamelingssectoren voor verwerking en recycling. Strenge tests, zorgvuldig ontwerp en productietechnologie waarborgen de kwaliteit van de producten.

Solliciteren