Technisch Auteur - Documentalist

Company & Location Terberg Machines, the Netherlands IJsseltein, the Netherlands

Jobtype Engineering

Employment Fulltime

Required education Bachelor (HBO)

Arjan de Vogel

Arjan de Vogel

HR Manager

P+31 (0) 30 2100 600

Eadvogel@terberg.com

Jobnews Alert

Terberg Machines, the Netherlands

Technisch Auteur - Documentalist

Wegens groei van de afdeling ontwikkeling is Terberg Machines op zoek naar een ervaren Technisch auteur/documentalist. De afdeling ontwikkeling bestaat uit een team van circa 20 medewerkers, allemaal specialisten in hun specifieke vakgebied. De afdeling ontwikkeling verzorgt het complete ontwerp van huisvuil inzamelsystemen, van constructie, aandrijving tot en met de besturingssoftware. Vervolgens testen wij onze proto types op locatie volledig in eigen beheer.
Dus alle benodigde informatie voor een goede handleiding is binnen de afdeling aanwezig.  

Je gaat samenwerken in een team dat bestaat uit een grafisch ontwerper en expert in het opstellen van exploded-view onderdelenboeken. De werkzaamheden bestaan uit het schrijven van machinehandleidingen, montage en onderhoudsinstructies. Onze beladingssystemen voldoen uiteraard aan de Machinerichtlijn (CE), veilig werken kan alleen met de juiste instructies.  Het is dan ook van belang om gestructureerd te werken en duidelijke instructies op te stellen. In de handleiding worden ook illustraties verwerkt, dit ter verduidelijking van de tekst. Op dit moment beschikt Terberg Machines over handleidingen in 21 talen. Wij verwachten uiteraard niet dat je al deze talen beheerst, maar je dient wel te beschikken over goede schriftelijke Nederlandse en Engelse taalvaardigheden. Voor deze twee talen verzorg je de vertaling zelf. Een goede basis is hiervoor reeds aanwezig. Voor de overige vertalingen werk je samen met vertaalbureaus en onze eigen buitenlandse distributeurs.

Wie zoeken wij?

De man of vrouw voor deze positie werkt zelfstandig. Je bent een zelfstarter met een proactieve houding, een positieve denker met een hands-on mentaliteit. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding of gelijkwaardig en hebt ervaring in een soort gelijke functie. De Nederlandse en Engelse taal beheers zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden we jou?

Je krijgt je een afwisselende fulltime baan van 38 uur per week in een gezond en ambitieus familiebedrijf dat in 2017 de winnaar was van de Award voor Family bedrijven in Nederland.
Je werkomgeving is dynamisch, qua organisatie en qua team. Je werkt met gemotiveerde collega’s in een prettige sfeer. Je salaris past bij deze functie en Terberg komt je tegemoet in vakgerichte studiekosten. We beginnen vroeg met werken, maar je bent op tijd klaar ( Maandag t/m donderdag 7.30 – 16.30 en vrijdag 7.30 – 12.45 ). Het weekend begint dus al op vrijdagmiddag ! Overigens zijn andere werktijden uiteraard ook bespreekbaar.

Over Terberg Machines

Terberg Machines is een onderdeel van de Terberg RosRoca Group en richt zich specifiek op het ontwikkelen en produceren van huisvuil inzamelsystemen. Terberg Machines is synoniem voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige, robuuste en betrouwbare producten, geproduceerd volgens de hoge normen met gebruik van de geavanceerde technologie en componenten. Deze producten worden wereldwijd gebruikt in de afvalinzamelingssectoren voor verwerking en recycling. Strenge tests, zorgvuldig ontwerp en productietechnologie waarborgen de kwaliteit van de producten.

Solliciteren