Constructeur

Company & Location Fork Lift Trucks, the Netherlands IJsselstein, the Netherlands

Jobtype Engineering

Employment Fulltime

Required education Institute of Technology (HTS)

Haye Osinga

Haye Osinga

Manager Engineering

P+31 30 221 90 70

Ehosinga@terbergkinglifter.eu

Jobnews Alert

Fork Lift Trucks, the Netherlands

Constructeur

Terberg Kinglifter is fabrikant van een assortiment meeneem-vorkheftrucks, van compacte modellen voor in stadscentra tot heavy-duty modellen voor op bouwplaatsen. Door hun lage gewicht zijn ze de perfecte oplossing voor het snel en efficiënt lossen van vrachtwagens. Deze vorkheftrucks zie je terug in heel Europa, op plaatsen waar conventionele vorkheftrucks niet kunnen worden gebruikt.

Terberg Kinglifter is één van de succesvolle bedrijven van de Terberg Group, gevestigd in IJsselstein, met momenteel zo’n 55 medewerkers. Hier ontwerpen, ontwikkelen en assembleren we de meeneem-vorkheftrucks. Onze trotse medewerkers zetten zich in om steeds voorop te lopen bij productontwikkeling. Onze focus ligt op klantrelaties, optimale after-sales en medewerkerstevredenheid. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot winnaar van de Familiebedrijven Award 2017!

Terberg Kinglifter heeft plaats op de afdeling engineering. We zoeken een creatieve en klantgerichte

Constructeur

Wat ga je doen?

Als constructeur werk je samen met collega’s van productie, kwaliteitszorg en engineering aan het verbeteren van het product Kinglifter. Je ontwikkelt klantspecifieke aanpassingen en nieuwe uitvoeringen van de Kinglifter meeneem-heftruck. In het kader van Lean staat verbetering centraal en heb je de drive om slimme constructies te ontwerpen. Je weet dat onze kwaliteitsnormen hoog zijn hierbij. Het ontwerpen en produceren van tekeningen gebeurt in 3D, met Creo parametrics. Ervaring hiermee is welkom.

Wat breng je mee?

Een opleiding Werktuigbouw of vergelijkbaar op Hbo-niveau. Het liefst zoeken we iemand met 1 tot 3 jaar werkervaring. Uiteraard heb je goede kennis van de Engelse taal, in woord en geschrift.

Wie ben je?

De man of vrouw voor deze positie heeft een creatieve geest, is inventief en realistisch. Als lid van het team engineers ben je bezig met de aanpassing en doorontwikkeling van de Kinglifter. Je zet je creatieve en innovatieve manier van denken in, net als je gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. Je bent klantgericht en een directe lijn met de productie stel je op prijs. Je communiceert makkelijk, denkt vooruit en hebt een hands-on-mentaliteit.

Als collega van Terberg

krijg je een afwisselende fulltime baan. Je werkt in een stimulerende werkomgeving. Je ervaart korte lijnen tussen de werkvloer en engineering. Je salaris is marktconform en je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Bij Terberg kun je doorgroeien als je dat wil.

Is dit jouw baan?

Laat het ons weten, door een e-mail met je motivatie te sturen naar Haye Osinga, Manager Engineering, hosinga@terbergkinglifter.eu. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. De locatie waar je gaat werken is: Terberg Kinglifter B.V., Baronieweg 23A, IJsselstein.

Solliciteren