Electrical System engineer

Company & Location Fork Lift Trucks, the Netherlands IJsselstein, the Netherlands

Jobtype Engineering

Employment Electrical System engineer

Required education Bachelor (HBO)

Haye Osinga

Haye Osinga

Manager Engineering

P+31 30 221 90 70

Ehosinga@terbergkinglifter.eu

Jobnews Alert

Fork Lift Trucks, the Netherlands

Electrical System engineer

Terberg Kinglifter is fabrikant van een assortiment meeneem-vorkheftrucks, van compacte modellen voor in stadscentra tot heavy-duty modellen voor op bouwplaatsen. Door hun lage gewicht zijn ze de perfecte oplossing voor het snel en efficiënt lossen van vrachtwagens. Deze vorkheftrucks zie je terug in heel Europa, op plaatsen waar conventionele vorkheftrucks niet kunnen worden gebruikt.

Terberg Kinglifter is één van de succesvolle bedrijven van de Terberg Group, gevestigd in IJsselstein. Hier ontwerpen, ontwikkelen en assembleren we de meeneem-vorkheftrucks. Onze trotse medewerkers zetten zich in om steeds voorop te lopen bij productontwikkeling. Onze focus ligt op klantrelaties, optimale after-sales en medewerkerstevredenheid. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot winnaar van de Familiebedrijven Award 2017!

Terberg Kinglifter heeft plaats op de afdeling engineering. We zoeken een creatieve en klantgerichte:

Electrical System engineer

Wat breng je mee? 

Als electrical system engineer wordt je verantwoordelijk voor de gehele elektrische installatie die op de meeneemheftruck aanwezig is. Je ontwikkelt niet alleen klant specifieke aanpassingen maar ook nieuwe uitvoeringen van de Kinglifter meeneem-heftruck. Hierbij is een kritische houding noodzakelijk om de gevraagde functionele eisen te vertalen in technische oplossingen. In het kader van Lean staat verbetering centraal en heb je de drive om slimme oplossingen te ontwerpen. Je weet dat onze kwaliteitsnormen hoog zijn hierbij. Het ontwerpen en produceren van tekeningen gebeurt in diverse CAD-applicaties, ervaring hiermee is gewenst.

Wat breng je mee?

Een opleiding op hbo-niveau elektrotechniek, bij voorkeur aangevuld met voertuigtechniek of mechatronica kennis. Het liefst zoeken we iemand met 1 tot 3 jaar werkervaring. Hierbij is ervaring in de automotive branche een pré. Uiteraard heb je goede kennis van de Engelse en bij vooorkeur Duits, in woord en geschrift.

Wie ben je?

De man of vrouw voor deze positie heeft een creatieve geest, is inventief en heeft een hands-on mentaliteit. Je staat kritisch en zelfverzekerd in het leven. Je bent collegiaal en als lid van het engineering team ben je in staat om goed en duidelijk te communiceren. Je zet je creatieve en innovatieve manier van denken in, net als je gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid.

Als collega van Terberg...

...krijg je een afwisselende fulltime baan in een gezond familiebedrijf. We beginnen vroeg met werk, maar je bent op tijd klaar (7.30 – 16.30) Vrijdagmiddag ben je vrij. Je werkomgeving is dynamisch, qua organisatie en qua team. Je werkt met gemotiveerde collega’s in een prettige sfeer. Je salaris past bij deze functie en Terberg komt je tegemoet in vakgerichte studiekosten.

Is dit jouw baan? 

Laat het ons weten, door een e-mail met je motivatie te sturen naar Haye Osinga, Manager Engineering & Assembly, hosinga@terbergkinglifter.eu. Voeg je CV of LinkedIn-profiel bij. De locatie waar je gaat werken is Terberg Kinglifter BV, Baronieweg 23a, IJsselstein.

Solliciteren