Projectmanager Process & IT improvement

Company & Location Terberg Benschop, the Netherlands Benschop, the Netherlands

Jobtype Project Manager

Employment Fulltime

Required education HBO/WO

Jolanda Straatman

HR Advisor

P+31 348 45 92 11

Ejstraatman@terbergbenschop.nl

Jobnews Alert

Terberg Benschop, the Netherlands

Projectmanager Process & IT improvement

Als Projectmanager Process & IT improvement vorm je een belangrijke schakel tussen het operationele bedrijf en de centrale IT afdeling binnen Terberg Group.

WAT GA JE DOEN?

Je combineert bedrijfskundig inzicht met een brede algemene kennis op het gebied van IT en bent zodoende in staat om verbeteringsvoorstellen uit de organisatie om te zetten in oplossingen die leiden tot een hogere efficiency en/of betere kwaliteit. Je zoekt in nauwe samenwerking met diverse afdelingen naar processen en procedures die middels automatisering efficiënter en beter gemaakt kunnen worden.

Afhankelijk van de mogelijke efficiency voordelen stel je project en programma management op en bepaal je prioriteiten. Door je brede IT kennis speel je een belangrijke rol bij het bepalen van oplossingsrichtingen en ben je in staat om verschillende oplossingen te onderzoeken of aan te dragen.

Aan de hand van een functioneel ontwerp zal de oplossing vervolgens uitgewerkt worden, veelal in samenwerking met de IT afdeling. Je neemt actief deel in het projectteam als projectmedewerker of als projectleider en je begeleidt de realisatie, het testen en de implementatie. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met de betrokken interne afdeling en de IT afdeling. Je rapporteert aan de Manager Engineering.

WAT BRENG JE MEE?

 • Een afgeronde bachelor of master opleiding met een specialisatie in de richting van IT en/of (technische) bedrijfskunde.
 • Een brede algemene kennis van automatisering en bedrijfsprocessen.
 • Affiniteit met techniek en productieprocessen.
 • Sterke kwantitatieve analytische vaardigheden en je blinkt uit in het gestructureerd benaderen van problemen.
 • Ervaring met project en programma management.
 • Leidinggevende capaciteiten en weet hoe je deze kunt inzetten binnen een projectorganisatie.
 • Moderne, actuele praktische IT kennis zodat je bedrijfskundige vraagstukken kunt vertalen naar automatiseringsoplossingen.
 • Goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift

WIE BEN JE?

 • Je houdt ervan om in wisselende teams te werken waarbij je continu streeft naar het creëren van onderscheidende innovatieve oplossingen.
 • Je bent kritisch, naar jezelf en je omgeving, en je beschikt over het analytisch denkvermogen om processen echt te doorgronden.
 • Je hebt het zelfvertrouwen en de communicatieve vaardigheden om draagvlak te creëren voor je ideeën. Een flexibele instelling, een proactieve houding en een hands-on-mentaliteit helpen daarbij.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Terberg Benschop krijg je een afwisselende fulltime baan met uitdaging en doorgroeimogelijkheden. We werken van maandag tot en met vrijdagmorgen. De sfeer in ons familiebedrijf is prettig en je gaat aan de slag binnen een gemotiveerd team. Je krijgt een tegemoetkoming in werk gerelateerde studiekosten.

Wist je dat de Terberg Group 150 jaar bestaat en in 2019 het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!

IS DIT JOUW BAAN?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Ronald van Zoelen via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.

De speciale voertuigen van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen. Je komt ze tegen op de weg, in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. Terberg is innovatief en zet de trend in haar nichemarkt. Door continu goed in te spelen op de vraag van onze klanten slaagt Terberg erin voertuigen van de hoogste kwaliteit en met de beste eigenschappen en prestaties te leveren. Bij de Terberg Group werken wereldwijd meer dan 2700 medewerkers.