Technical support engineer

Company & Location Terberg Benschop, the Netherlands Benschop, the Netherlands

Jobtype After Sales & Service

Employment Fulltime

Required education Institute of Technology (HTS)

Jolanda Straatman

HR Advisor

P+31 348 45 92 11

Ejstraatman@terbergbenschop.nl

Jobnews Alert

Terberg Benschop, the Netherlands

Technical support engineer

Ter versterking van het team Product Support binnen de After sales afdeling zijn wij op zoek naar een Technical Support Engineer.

Help jij graag klanten met het oplossen van technische vraagstukken? En kun jij deze inzichten gebruiken om producten, systemen en processen te verbeteren? Dan is dit je kans om als Technical Support Engineer aan de slag te gaan bij een toonaangevend Nederlands familiebedrijf, wereldwijd actief in de automotive.

Wat ga je doen?

Als Technical Support Engineer maak jij deel uit van onze snel groeiende Expert Desk afdeling, verantwoordelijk voor de tweede lijn in onze serviceorganisatie. In deze rol los je complexe technische vraagstukken op die binnenkomen vanuit ons distributeursnetwerk. De kennis die voortkomt uit de gevonden oplossingen gebruik je om verbetervoorstellen te doen voor onze producten, systemen en processen. Ook ondersteun je onze monteurs in binnen- en buitenland.

Concreet betekent dit:

 • Je volgt op en bewaakt de voortgang van binnenkomende technische vraagstukken op de afdeling
 • Je verdeelt binnenkomende vraagstukken onder verschillende afdelingen die niet op de Expert Desk afdeling thuis horen
 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dealerportals voor telematica systemen
 • Je implementeert verbetervoorstellen en maakt servicebulletins
 • Je plant internationale service ondersteuning samen met medewerkers van Service Nederland
 • Je instrueert de afdeling documentatie om daar waar nodig aanpassing door te voeren in documentatie
 • Je informeert de service organisatie en internationale servicepunten over modificaties

Wat breng je mee? 

 • HTS Autotechniek of vergelijkbaar niveau door verkregen werkervaring
 • Goede kennis van het MS Office pakket
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift)
 • Gezien het internationale karakter van de functie is Duits of Frans een pré

Wie ben je?                                     

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Zelfstandig en accuraat
 • Communicatief vaardig
 • Flexibele instelling
 • Ambitieus
 • Teamplayer

Wat bieden wij jou?

Een zeer mooie en uitdagende functie binnen onze snel groeiende organisatie, waarbij je een actieve bijdrage levert aan verbeterprocessen en een fundament legt voor unieke doorgroeimogelijkheden. Wij bieden zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg Benschop gaan ondersteunen.

Dit betreft een fulltime functie. Onze werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 07.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 07.30 tot 12.45 uur.

Wist je dat Terberg dit jaar 150 jaar bestaat en onlangs het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!

Is dit jouw baan?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Geert Bruggink, Manager Product support via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.

De speciale voertuigen van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen. Je komt ze tegen op de weg, in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. Terberg is innovatief en zet de trend in haar nichemarkt. Door continu goed in te spelen op de vraag van onze klanten slaagt Terberg erin voertuigen van de hoogste kwaliteit en met de beste eigenschappen en prestaties te leveren. Bij de Terberg Group werken wereldwijd meer dan 2700 medewerkers.