Technisch schrijver

Localisation & de l’entreprise Terberg Benschop, les Pays-Bas Benschop, les Pays-Bas

Type d’emploi Ingénierie

Emploi Fulltime

Compétences requises Licence (HBO)

Jolanda Straatman

HR Advisor

P+31 348 45 92 11

Ejstraatman@terbergbenschop.nl

Alerte nouvelle offre d’emploi

Terberg Benschop, les Pays-Bas

Technisch schrijver

De afdeling Documentatie van Terberg Benschop zoekt een Technisch schrijver om de gebruikers-handleidingen en onderhoudsinstructies van de Terberg voertuigen te schrijven.

WAT GA JE DOEN?

Als Technisch schrijver ben je verantwoordelijk voor het schrijven van de gebruikers- en werkplaatshandleidingen in het Engels (GB) én het maken en beheren van de technische illustraties zoals exploded views. Daarnaast draag je zorg voor de spare part overzichten en het beheer ervan. De documenten in Parts-online houd jij up-to-date. Ook beheer je de documentatie van toeleveranciers. 

WAT BRENG JE MEE?

  • HBO niveau
  • Aantoonbare ervaring met technisch schrijven
  • Bekendheid met STE
  • Ervaring met takenpakketten zoals CorelDesigner of Ilustrator
  • Kennis op voertuig technisch gebied of ervaring met soortgelijke producten
  • Uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal

WIE BEN JE?

Met plezier zet je complexe informatie om in heldere tekst met duidelijke afbeeldingen. Verder heb je:

  • gevoel voor techniek,
  • de gave om goed te luisteren en door te vragen om volledig inzicht te krijgen in dat wat beschreven moet worden,
  • aandacht voor detail,
  • analytisch denkvermogen. Je kunt informatie analyseren en organiseren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden een belangrijke rol binnen het team Documentatie bij één van de belangrijkste en grootste maakbedrijven in Nederland. De sfeer in ons familiebedrijf is prettig en je gaat aan de slag binnen een gemotiveerd team. Bij deze verantwoordelijke hoort een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven vinden we van belang, dus we ondersteunen je met opleidingen en trainingen.

Wist je dat Royal Terberg Group B.V. waarvan Terberg Benschop deel uit maakt 150 jaar bestaat en in 2019 het predicaat Koninklijk heeft gekregen? Daar zijn we best trots op!

IS DIT JOUW BAAN?

Laat het ons weten, door een e-mail te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voeg je CV bij en eventueel je LinkedIn-profiel. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Peter Speijer, Teamleider Documentatie via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.

De speciale voertuigen van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen. Je komt ze tegen op de weg, in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. Terberg is innovatief en zet de trend in haar nichemarkt. Door continu goed in te spelen op de vraag van onze klanten slaagt Terberg erin voertuigen van de hoogste kwaliteit en met de beste eigenschappen en prestaties te leveren. Bij de Terberg Group werken wereldwijd meer dan 2700 medewerkers.